Tervetuloa mukaan BVH:n JUNIORIVALMENNUKSEEN!

BVH järjestää kesällä 2023 juniorivalmennusta noin 7-16 -vuotiaille junioreille. Treeneihin voivat tulla niin aloittelijat kuin lajia jo harrastaneetkin. Juniorivalmennuksen kausi maksu on 60€ ja se sisältää treenimaksun 1x/vko (n. 10-12vkoa) jäsenmaksun ja seuran treenipaidan. Toimintakausi 15.5-27.8.2023 jonka jälkeen biitsitreenit jatkuvat liikuntasalissa talvikaudella. Valmennuksesta vastaa seuran ammattitaitoiset ja kokeneet juniorivalmentajat..

AIKATAULUT:

TIISTAI KLO 16.30-17..30 TYTÖT/POJAT noin 7-9V. (Gina Rask)

TIISTAI KLO 16.00-17.30 TYTÖT/POJAT noin 10v -> (Kirsi ja Marja Valkeavuori)

Lisäksi ryhmä koot huomioiden muita BVH:n valmentajia apuvalmentajien roolissa mukana, jotta harjoituksia pystytään sopiviin ikä-/tasoryhmiin jakautumaan ja saadaan kaikille osallistujille mielekästä harrastustoimintaa taattua.

Lisä treeni mahdollisuuden tarvetta arvioidaan kauden aikana, laittakaa rohkeasti toiveita ja palautetta toiminnasta, niin kehitetään toimintaa mahdollisuuksien mukaan. Jos lisä treenejä kesän aikana tulossa, tiedotetaan niistä treeneissä ja jopoxin kautta kauden aikana lisää.

Jos olet jo ollut mukana seuran toiminnassa olet saanut sähköpostilla laskun tämän kauden jäsen- ja toimintamaksusta eikä erillistä ilmottautumista tarvita. Jos olet aloittamassa uutena jäsenenä ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautumiset: www.bvh.fi/lomakkeet

Lisätiedustelut: Laura Kovanen (laura.kovanen@bvh.fi puh. 0445635295)